Brugge Classic 2018

“3de Brugge Classic op zaterdag 24 maart 2018 met medewerking van Brugse Cyclos”

 

 
Brugge Classic is een wielerevenement georganiseerd door stad Brugge in samenwerking met 8 Brugse wielerclubs. Dit jaar is het al de derde editie van dit evenement en gaat door op zaterdag 24 maart. De 600 deelnemers krijgen een rit van 75km op veerkersvrije wegen voorgeschoteld, en wordt gereden in drie pelotons die elk een eigen richtsnelheid nastreven.

  • Peloton 1 mikt op 34 km/u
  • Peloton 2 mikt op 30 km/u
  • Peloton 3 mikt op 26 km/u

Er is een gezamenlijke aanloop van 14km van aan het Jan Breydelstadion, met passage over de Brugse Markt en de volledige Brugse ring. Na die aanloop en een korte stop wordt per peloton gestart en aan beoogde snelheid gereden. Het parcours neemt je mee over grotere Brugse wegen richting Zeebrugge en terug door alle Brugse deelgemeenten, om zo terug in het Jan Breydelstadion aan te komen.

  • Deelname kost 6 euro voor vergunninghouders, 8 euro voor niet-vergunninghouders
  • Inschrijven kan via www.brugge.be/classic

Leden van de Brugse Cyclos die willen deelnemen aan dit evenement, nemen best contact op met een van de kernleden, zo kan je aan gratis deelname ticket geraken.

Kandidaat medewerkers aan dit evenement, nemen best contact op met Martin Acket.

Hier onder de link naar de flyer van Brugge Classic.

Flyer BC 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *