Lidmaatschap

Lid worden van de Brugse Cyclos?

Is het fietsen je passie? En wil je fietsen in een hechte vriendengroep?
Dan ben je bij de Brugse Cyclos aan het juist adres
Het lidgeld bij de Brugse Cyclos, bedraagt 60€ per persoon per jaar.

Indien je de sfeer eens wenst op te snuiven, of heb je een vraag aangaande het lidmaatschap, kom dan gerust eens langs op zondag voormiddag tussen 11u00 en 13u00 in ons clublokaal “Leenhof” – Pastoor Verhaegheplein 23 – 8310 Assebroek.
Je mag uiteraard ook altijd eens met ons meerijden op zaterdag en/of zondag, raadpleeg hiervoor het maandkaartje voor plaats en uur van vertrek.

Voor directe aansluiting hebben we volgende informatie nodig van je:
– Naam en Voornaam
– Straat / nr / postcode / gemeente
– mailadres / tel / gsm
– rijksregisternr

Het lidgeld kan steeds overgemaakt worden op rekeningnr van De Brugse Cyclos BE25 1431 0116 9182, met vermelding van je naam en onderwerp “Lidgeld”.

 

Wat kost het?

  1. Fietsende leden
   Lidgeld VWB : € 32,00
   Lidgeld De Brugse Cyclos : € 60,00
   Totaal : € 92,00

 

 1. Verzekeringsleden / Gezinsaansluiting
  Dit zijn leden uit een gezinsaansluitings die niet actief deelnemen aan het clubleven en enkel lid voor de VWB verzekering.
  De leden met gezinsaansluiting moeten op hetzelfde adres wonen en zullen slechts één VWB magazine ontvangen. Ieder gezinslid ontvangt wel een persoonlijke VWB-lidkaart. De minimum leeftijd dat door de VWB wordt gehanteerd is 5 jaar.
  Voor deze leden word geen lidgeld van de Brugse Cyclos aangerekend.

Omdat fietsen ook een vorm van preventieve gezondheidszorg is, betalen de Belgische ziekenfondsen minstens een deel, of integraal, uw lidmaatschap van de VWB terug.